Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Ons Bestelproces

Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil je eigenlijk weten hoe je een bestelling plaatst?
Hieronder leggen we je uit hoe het bestelproces werkt in drie stappen.


1. Offerte aanvragen

Op onze site zie je als klant direct de prijzen van de producten. In de staffels is duidelijk aangegeven wat het product per stuk kost bij een bepaalde bestelhoeveelheid. Het gekozen product voeg je eenvoudig toe aan je offertemandje. Nadat je de kleur van het product hebt gekozen en hebt aangegeven hoe je het bedrukt of geborduurd wilt hebben, kun je het ontwerp van de bedrukking of borduursel uploaden en de offerte aanvragen. Je offerte ontvang je automatisch binnen enkele minuten per e-mail.


2. Proefdruk

Nadat je je vrijblijvende offerte hebt ontvangen, gaan we voor je aan de slag met de digitale proefdruk. Op deze proefdruk zie je het product dat je hebt gekozen met de bedrukking of borduursel inclusief alle informatie over de aantallen, druktechniek en drukkleuren. Zo weet je van te voren precies wat je gaat ontvangen! Pas als je helemaal tevreden bent, keur je je proefdruk goed.


3. Productie

Nadat we je goedkeuring hebben ontvangen, starten we de productie. Afhankelijk van het product neemt dit een aantal werkdagen in beslag. Als je bestelling klaar is wordt deze met DHL verstuurd en de volgende werkdag bij je bezorgd.