Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Laagste prijsgarantie bedrukte paraplu’s


Onze actie:

Mocht je ergens anders dezelfde bestelling tegen dezelfde voorwaarden voor een lagere prijs aangeboden krijgen, bieden wij diezelfde prijs en bovendien trekken we nog eens 25% van het prijsverschil van dié prijs af.


Waarom?

Al meer dan 10 jaar leveren we bedrukte paraplu’s aan een zeer gevarieerde groep klanten; van basisscholen tot advocatenkantoren en van lokale sportverenigingen tot multinationals. Of het nu gaat om een low budget paraplu met een tekst of logo op één paneel, of een luxe klassieke paraplu met full color bedrukkingen op vier panelen. Voor iedere doelgroep hebben we een geschikte te bedrukken paraplu in ons uitgebreide assortiment. In de loop der jaren zien we dat klanten graag bij ons terugkomen. Dat maakt ons niet alleen trots en geeft ons enorme voldoening; het is ook hét bewijs dat wij naast een uitstekende service, goede producten leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


Daarom!

Wij horen vaak van klanten dat ze meerdere offertes aanvragen voordat ze besluiten om te bedrukken paraplu’s bij ons te bestellen. De reden daarvoor is eenvoudig en logisch; naast een snelle reactie op de offerte-aanvraag en een snelle levering, bieden wij de laagste prijs en een uitstekende service. Onze vaste klanten weten inmiddels waar het beste adres is voor bedrukte paraplu’s. Om ook jou te overtuigen, hebben we besloten om iedere klant de garantie te geven dat hij bij ons de laagste prijs aangeboden krijgt. Dus mocht je ergens anders dezelfde bestelling tegen dezelfde voorwaarden voor een lagere prijs aangeboden krijgen, bieden wij diezelfde prijs aan en bovendien trekken we nog eens 25% van het prijsverschil van die prijs af.


De kleine lettertjes

- Dezelfde paraplu en opdruk
- Dezelfde voorwaarden
- Aanbiedingen en acties uitgesloten (maar neem gerust contact, wie weet...)
- Maximum korting van €1000 per klant